RABO ClubSupport actie

RABO ClubSupport actie

RaboClubkasCampagneRabobank Weerterland en Cranendonck heeft ook dit jaar weer hun jaarlijkse sponsor actie, speciaal bedoeld voor het verenigingsleven in deze regio. Met de actie 'Rabo ClubSupport' mogen alle leden van de Rabobank bepalen hoe het sponsorbudget verdeeld wordt. Ieder lid van de Rabobank krijgt een stemkaart toegestuurd, waarmee in totaal 5 stemmen kunnen worden uitgebracht. We roepen dan ook iedereen op om twee van de vijf stemmen op FC Cranendonck in te zetten, zodat wij als vereniging een mooi deel mogen ontvangen van de door Rabobank Weerterland en Cranendonck beschikbaar gestelde €175.000! Stemmen kan vanaf vrijdag 27 september t/m vrijdag 11 oktober 2019 Jouw stem is geld waard! Kunnen wij rekenen op die van jou? Kijk op www.Rabobank.nl/clubsupport 

Door uw stem kunnen wij als FC Cranendonck een mooie financiële bijdrage ontvangen. Leden van Rabobank Weerterland en Cranendonck mogen vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Samen verdelen zij dan €175.000,- onder het lokale verenigingsleven. Iedere stem is geld waard! U steunt ons toch ook? We hebben begrepen dat leden van de Rabobank een persoonlijke stemkaart ontvangen met een unieke stemcode en link naar de stemsite.

Dus als je FC Cranendonck een warm hart toedraagt geef je 2 van de 5 stemmen aan FC Cranendonck ! Licht ook je familie, vrienden en kennissen in. Hoe meer stemmen we krijgen, hoe groter de sponsor bijdrage.

 

 

Onze hoofdsponsoren:
Feijen Metaaltechniek
Damen Machinaal Timmerwerken
Café de Bout Soerendonk
Milldam recycling company
Assurantiekantoor van Hunsel & Govers BV
Klikkelstein kinderopvang