Clubhelden van de amateursport

Clubhelden van de amateursport

clubheldAchter alle sporthelden staan nog grotere helden: de vele vrijwilligers die ervoor zorgen dat iedereen kan sporten en dat talent zich kan ontwikkelen. Je kent ze vast. Want elke voetbalvereniging heeft ze. De anonieme helden die al hun tijd geven voor hun voetbalclub. Voor dag en dauw. Voor de vereniging. Vanuit hun hart. Die vrijwilligers verdienen een podium.  

 

Vanaf vandaag starten AD en de krant uit jouw regio de verkiezing van ‘Clubhelden van de Amateursport’, waarmee de clubs hun vrijwilligers extra kunnen bedanken voor hun tomeloze inzet door ze te nomineren voor de titel Clubheld van het jaar 2017. Dit initiatief wordt ondersteund door de KNVB. Iedereen kan t/m 31 oktober 2017 stemmen op die onmisbare vrijwilliger van de vereniging. Naast de titel ontvangt de winnaar €10.000 te besteden voor de club.

Een Clubheld kan iedereen zijn; de bardame, de voorzitter, de jeugdtrainer, de terreinknecht, de wasvrouw. Er zijn vele vrijwilligersrollen binnen de voetbalclub. Met deze actie willen we voetballiefhebbers de mogelijkheid geven vrijwilligers te bedanken die het voor hen week in, week uit mogelijk maken van voetbal te genieten! Voor onze vereniging is Jan Roosen als kandidaat aangemeld.

NOMINEER DAAROM NU JOUW CLUBHELD VIA CLUBHELD2017

Onze hoofdsponsoren:
Feijen Metaaltechniek
Damen Machinaal Timmerwerken
Café de Bout Soerendonk
Verest Sport
Assurantiekantoor van Hunsel & Govers BV
ABC Hekwerk
Zuiderpoort café