FC Cranendonck - Maarheeze ? - ?

Wedstrijd gestaakt door blessure scheidsrechter

Na een slechte eerste helft van FC Cranendonck kant en een mooi doelpunt voor Maarheeze werd er met een 0-1 tussenstand de rust ingegaan. Na de pauze nam FC Cranendonck het heft in handen, maar kon het overwicht niet in een doelpunt omzetten. Na een blessure van de scheidsrechter werd de wedstrijd 5 minuten voor tijd bij een 0-1 tussenstand gestaakt.

In deze derby tegen Maarheeze was het Maarheeze dat vanaf het begin het initiatief pakte. Met fel voetbal werd FC Cranendonck constant onder druk gezet, zonder dat er grote kansen gecreerd werden. Totdat in de 21ste minuut slordig uitverdedigen aan FC Cranendonck zijde de inleiding was voor de eerste grote kans voor Maarheeze. Een snelle aanval over links werd perfect voorgegeven en door een Maarheeze aanvaller direct in een doelpunt omgezet, 0-1. Na een half uur kwam FC Cranendonck wat beter in de wedstrijd en zagen we enkele mogelijkheden aan FC Cranendonck zijde. Tot doelpunten zou dit tot aan de rust niet leiden. Na de pauze begon FC Cranendonck steeds meer het initiatief te pakken en werd Maarheeze gedwongen tot uitsluitend verdedigen. Toen een Maarheeze verdediger in de 51ste minuut ook nog zijn tweede gele kaart kreeg en daardoor met 10 spelers verder moest was het FC Cranendonck dat constant op de helft van Maarheeze kwam te spelen. Maarheeze stond verdedigend goed opgesteld en hield met man en macht hub doelgebied schoon. Met de kansjes die FC Cranendonck kreeg werd slordig omgesprongen en daardoor bleef de 0-1 stand op het scorebord. In de 75ste minuut kreeg ook een speler van FC Cranendonck een rode kaart voorgeschoteld na een vermeende tweede gele kaart. Hierin maakte de scheidsrechter een admistratieve fout door de verkeerde speler rood te geven. Door het tumult hieromtrend werd de wedstrijd enkele minuten stilgelegd. Na een kort oponthoud werd de wedstrijd hervat en probeerde FC Cranendonck er alles aan te doen om de gelijkmaker te maken, maar dat lukte niet. Toen 5 minuten voor tijd de scheidsrechter geblesseerd raakte werd de wedstrijd alsnog gestaakt met een 0-1 tussenstand. Het is nu aan de KNVB wanneer het restant uitgespeeld gaat worden.

Op donderdagavond 4 april is restant uitgespeeld. Hierin kreeg FC Cranendonck nog wel 2 kansen, maar tot doelpunten zou dit niet meer leiden. Dus uitslag blijft op 0-1 staan.

FC Cranendonck - Maarheeze 0-1 (0-1)

-;

scheidsrechter: D. Drost (Tilburg).

Onze hoofdsponsoren:
Feijen Metaaltechniek
Damen Machinaal Timmerwerken
Café de Bout Soerendonk
Milldam recycling company
Assurantiekantoor van Hunsel & Govers BV
Klikkelstein kinderopvang