FC Cranendonck VR1 - Schaesberg VR1 0-0

Dames FCC speelt gelijk tegen VV Schaesberg 

In een spannende wedstrijd, waarin het twee kanten uit kon, heeft het elftal van de dames van FC Cranendonck haar eerste punt in de competitie gepakt. 

Op deze koude zondagochtend speelden beide damesteams van FC Cranendonck een thuiswedstrijd. Het elftal trad aan tegen een onbekende tegenstander, de dames van VV Schaesberg. Met een grote bus en een grote selectie kwamen zij aan op Sportpark de Braken. Waar FCC nog altijd op 0 punten stond na een paar verdiende maar soms ook onnodige verliespartijen, had Schaesberg al 7 punten verzameld uit 4 wedstrijden. Toch was het initiatief gelijk aan de thuisploeg, maar grote kansen kwamen er niet. Ook Schaesberg kwam een keer gevaarlijk uit de counter, maar de bal stuitte na de lat geraakt te hebben ruim voor de doellijn. Even leek Cranendonck nog met een voorsprong de rust in te gaan, maar Joke zag haar kopbal net naast gaan. Ruststand 0-0.
Na rust voerde Schaesberg een aantal wissels door. Het spel werd wat rommeliger en er werd meer balverlies geleden door beide ploegen. Wederom geen grote kansen aan beide doelen. De laatste minuten waren erg hectisch. Schaesberg liet zich de kaas niet van het brood eten en bleef flink aandringen. FCC bleef achter goed stand houden en er werd op het middenveld en voorin goed druk gezet. De laatste pass en het afwerken liet nog te wensen over. Het spel kon twee kanten op gaan, maar is uiteindelijk onbeslist gebleven, 0-0.

FC Cranendonck VR1 - Schaesberg VR1 0-0 (0-0)

-;

 

Het zevental was vandaag nog minder fortuinlijk, zij zagen een 0-3 achterstand in de rust veranderen naar een 0-10 einduitslag.

 

FC Cranendonck VR2 - Geldrop/Braakhuizen VR1 0-10 (0-3)

-;

Onze hoofdsponsoren:
Feijen Metaaltechniek
Damen Machinaal Timmerwerken
Café de Bout Soerendonk
Milldam recycling company
Assurantiekantoor van Hunsel & Govers BV
Klikkelstein kinderopvang