FC Cranendonck VR1 - Wittenhorst VR1 0-2

Tweemaal 2-0 verlies voor damesteams FCC 

Dit weekend stond er voor het elftal van FCC een zware tegenstander te wachten op sportpark De Braken, tegen de huidige nummer 1 Wittenhorst. 

Meteen was duidelijk waarom Wittenhorst nog maar 5 verliespunten heeft. Er werd zeer fel gestart en Cranendonck kwam maar amper van de eigen helft af. Grote kansen bleven aan beide kanten voorlopig nog uit. Na een half uur spelen brak dan toch de verdediging van FCC. Een counter werd goed uitgespeeld door de snelle voorhoede van Wittenhorst en liet keepster Rian, die overigens een goede wedstrijd keepte, kansloos. Voor rust kreeg FCC nog een enorme kans om de stand gelijk te trekken, maar Joke kon geen voordeel halen uit de 1 tegen 1 situatie met de keepster.
Na de rust werd Cranendonck gelijk met de neus op de feiten gedrukt, toen de verdediging de bal achterin niet goed weggewerkt kreeg. De uitploeg profiteerde hiervan en kon simpel de 0-2 binnentikken. Ondanks dat FCC voorin geen vuist meer kon maken, bleven de dames hard werken om de schade te beperken. Hierdoor bleef de eindstand 0-2.

FC Cranendonck VR1 - Wittenhorst VR1 0-2 (0-1)

-;

 

 

Het zevental speelde rond dezelfde tijd een uitwedstrijd tegen Real Lunet. Ook zij konden helaas niet tot scoren komen tegen de huidige nummer 3 in de competitie en verloren met 2-0.

 

Real Lunet VR1 - FC Cranendonck VR2 2-0 (1-0)

-;

Onze hoofdsponsoren:
Feijen Metaaltechniek
Damen Machinaal Timmerwerken
Café de Bout Soerendonk
Milldam recycling company
Assurantiekantoor van Hunsel & Govers BV
Klikkelstein kinderopvang