toto reglement

 

De Internet-toto competitie loopt parallel aan de veldvoetbalcompetitie georganiseerd door de KNVB-District Zuid II. Globaal dus van september tot mei. In deze periode worden 2 aparte competities gespeeld. De eerste loopt van september tot aan de winterstop. De tweede van na de winterstop tot het eind van het voetbalseizoen.


Uit een groot gevarieerd wedstrijdaanbod wordt wekelijks een selectie van 13 wedstrijden gemaakt, waarvan de uitslagen moeten worden voorspeld.


Voorspellingen moeten tijdig worden doorgestuurd, voor de aangegeven datum en tijdstip. Te laat doorgegeven voorspellingen kunnen helaas niet worden verwerkt.

Eerder ingezonden voorspellingen zullen worden overschreven door eventuele latere voorspellingen voor dezelfde spelweek. Dit betekent dat een speler zijn/haar ingezonden voorspellingen kan herzien door opnieuw in te sturen. De laatst ontvangen voorspellingen vóór het verstrijken van de inzendtermijn zullen worden verwerkt.


Deelname aan de Internet-Toto-competitie is mogelijk voor iedereen die FC Cranendonck op één of andere manier een warm hart toedraagt. Om mee te doen dient men allereerst éénmalig zijn/haar persoonsgegevens door te sturen, waarbij een zelf gedefiniëerde persoonlijke deelnemerscode wordt opgegeven. Voorspellingen die vervolgens worden ingezonden zijn alleen geldig onder vermelding van naam en corresponderende deelnemerscode.


Doel van de Internet-Toto-competitie is aan het eind een zo hoog mogelijk percentage van juist voorspelde wedstrijden te bereiken.Per ingevulde wedstrijd ronde worden 2 punten bij de totaalscore opgeteld. Wedstrijden die niet worden (uit)gespeeld (a.g.v. afgelasting, staking, uitstel o.d.) alsook die wedstrijden waarvoor een deelnemer géén voorspellingen heeft ingezonden worden niet in zijn/haar score meegerekend. Ook wedstrijden die blijken eerder gespeeld te worden dan de aangegeven inzendtermijn worden niet meegerekend.


Voorwaarde om mee te dingen naar de eindoverwinning is dat voor minimaal 70% van alle voor de toto geldende wedstrijden een voorspelling moet worden ingezonden (over de betreffende competitie).


Indien meerdere deelnemers uitkomen op een gelijk eindpercentage van juist voorspelde wedstrijden is het grootst aantal juist voorspelde wedstrijden doorslaggevend voor de eindoverwinning. Drie deelnemers met het hoogste eindpercentage worden door FC Cranendonck / Verest Sport beloont met een tegoedbon, te besteden bij Verest Sport.


In overige gevallen waarin dit reglement niet voorziet wordt een beslissing genomen door de organisatie van de Internet-Toto.

Onze hoofdsponsoren:
Feijen Metaaltechniek
Damen Machinaal Timmerwerken
Café de Bout Soerendonk
Milldam recycling company
Assurantiekantoor van Hunsel & Govers BV
Klikkelstein kinderopvang