De FC Cranendonck toto

totoDeze week gaan we de laatste ronde in. Omdat we er enkele Engelse wedstrijden bij hebben moet het formulier voor zaterdag 13:30u ingevuld zijn!! Bovenin de stand is het ongekend spannend. John Brummans (84,69), Leo vd Vorst (84,00) en Jacky Cleas (83,31) zitten nog volop in de running.Voor een actuele stand lees hier.

 

 

Dames verliezen ruim bij koploper Wittenhorst

balNa een goed begin en een snelle voorsprong moesten onze dames toch het onderspit delven uit bij koploper Wittenhorst. Het werd uiteindelijk een 6-1 nederlaag. Voor verslag lees hier.

 

 

Wedstrijd Neerkandia 1 FCC 1 na afgelasting verplaatst

balDe afgelaste wedstrijd van ons eerste uit naar Neerkandia is verplaatst naar zondag 23 december aanvang 14:00u. Voor komende zondag 16-12 is de wedstrijd FC Cranendonck 3 - Bergeijk 4 vastgesteld!!

 

Hulp bij een blessure

verbandAls sporter is het frustrerend om een blessure te hebben. Hierdoor kan het zijn dat je niet in staat bent om jou favoriete sport te beoefenen. William van Kessel en Fysio-Fit Budel willen je daarmee helpen! William is als sportverzorger en hersteltrainer in staat om jullie te helpen met lichte/minder ernstige blessures. De hersteltrainingen zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk weer klaargestoomd wordt voor het echte werk! Mocht er sprake zijn van een ernstigere blessure dan kun je je aanmelden voor een blessure screening in het sport inloopuur van Fysio-Fit Budel op dinsdagavond van 18.00 tot 19.00. In deze vrijblijvende blessure screening wordt gekeken naar de ernst van je klacht, waarna er samen met u gekeken wordt wat het beste vervolg is. Mocht je nu klachten hebben, wacht dan niet te lang en neem dan contact op met William. William is geregeld aanwezig op de club, waardoor hij voor jullie makkelijk bereikbaar is. Zie deze folder.

 

 

Spelregel bewijs

scheidsrechter43Sinds het seizoen 2015-2016 moeten tweedejaars B-junioren het officiële KNVB spelregelbewijs halen. Via de website www.voetbalmasterz.nl kan dit gedaan worden. Dit betekend ook dat deze categorie jeugdspelers zonder KNVB spelregelbewijs NIET speelgerechtigd zijn.

Lees meer: Spelregel bewijs

Club van 50

Club50Wat is de club van 50?

De club van 50 is een initiatief met als doel meer betrokkenheid bij FC Cranendonck te creëren. De club van 50 bestaat uit mensen die FC Cranendonck willen steunen door 50 euro bij te dragen.

Lees meer: Club van 50

Onze hoofdsponsoren:
Feijen Metaaltechniek
Damen Machinaal Timmerwerken
Café de Bout Soerendonk
Milldam recycling company
Assurantiekantoor van Hunsel & Govers BV
Klikkelstein kinderopvang