Machteloos FC Cranendonck verliest uit bij Steensel

balFC Cranendonck verliest uit bij Steensel met 3-1. Lees verslag.

 

 

 

FC Cranendonck toto

totoDe toto van deze week loopt over 2 weken. Het programma van onze eigen teams zijn de wedstrijden van komend weekeinde, aangevuld met Eredivisie wedstrijden van het volgende weekeinde. Klik hier voor een tussenstand.

Trekkingsuitslag jeugdloterij maart

loterijtrekkingAfgelopen week heeft de trekking plaatsgevonden van onze jeugdloterij voor de maand maart. Voor een overzicht van deze trekking klik hier.

 

Trompettercup nieuws

balwww.trompettercup.com is een nieuwssite dat regelmatig leuke artikelen publiceerd. Een tijdje geleden stond op deze site een mooi interview met Bart Stevens, vooral over onze bevindingen in ZUID 1. Dit artikel kun je hier lezen.

Versterking gezocht:

balDit keer geen wekelijks verslag van de dames van FC Cranendonck, wegens afgelasting door weersomstandigheden. Maar wel een belangrijke oproep! Dames 1 en 2 van FC Cranendonck zijn nog op zoek naar meiden of dames die graag willen voetballen. Vanaf 14 jaar is iedereen van harte welkom, met of zonder voetbal ervaring. We bieden jou een gezellig en fanatiek team met meiden en dames van diverse leeftijden. Momenteel hebben we een 11-tal(2e klasse) en een 7-tal dat uitkomt in de competitie. Bij voldoende aanmeldingen kunnen er wellicht volgend seizoen 2 volledige 11-tallen aan de competitie starten. Nieuwsgierig geworden? Stuur ons gerust een berichtje voor meer informatie of kom eens vrijblijvend mee trainen! Daarnaast zijn wij ook dringend op zoek naar een train(st)er voor ons 2e elftal. We hopen via deze weg iemand geïnteresseerd te krijgen om onze dames te trainen en op zondagmorgen te begeleiden. Ook hiervoor kan meer informatie gevraagd worden via de club ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) of onze Facebook pagina

Bert Driessen stopt. Vacature 2e elftal.

balBert Driessen, assistent-trainer selectie en coach 2e elftal, heeft bekend gemaakt dat seizoen 2017-2018 zijn laatste in deze rol zal zijn. Hij wil zelf meer sporten en geeft dit volgend seizoen voorrang. Bestuur en Technische Commissie vinden dit erg jammer, maar respecteren vanzelfsprekend deze beslissing. Bert heeft prima gepresteerd en we vertrouwen erin dat we samen dit seizoen prima afmaken. FC Cranendonck gaat ondertussen op zoek naar een geschikte opvolger.

Trainers blijven ook volgend seizoen bij FC Cranendonck

contractOok in het seizoen 2018-2019 is Henk Smeets trainer/begeleider van onze dames. Na een eerste half seizoen heeft Henk zich al helemaal ingeburgerd in onze vereniging. Alle dames zijn positief over de samenwerking met Henk. Dit was voor ons bestuur reden genoeg om ook volgend seizoen met Henk door te gaan. De afgelopen weken hebben we ook met Jeroen Henkelman , onze keeperstrainer, de afspraak gemaakt om ook volgend jaar met onze keepers te blijven werken. Jeroen is aan zijn eerste jaar als keeperstrainer bezig. Dat bevalt beide partijen erg goed. 

Henri Houben ook volgend seizoen trainer FC Cranendonck

contractHenri Houben gaat het seizoen 2018-2019 zijn 3e jaar in als hoofdtrainer van vierdeklasser FC Cranendonck. Dat zijn het bestuur van de club en Houben overeengekomen. De samenwerking tussen spelers, technische staf en trainer is positief en daardoor is verlenging voor alle partijen logisch. Zowel het 1e elftal als 2e elftal zijn dit seizoen ingedeeld in een Brabantse klasse en presteren beiden prima.

Gratis sportspreekuur bij FYSIO Maarheeze

verbandFysio Maarheeze biedt op maandag een gratis sportspreekuur aan voor blessure gevallen. Zie deze folder.

 

 

Spelregel bewijs

scheidsrechter43Sinds het seizoen 2015-2016 moeten tweedejaars B-junioren het officiële KNVB spelregelbewijs halen. Via de website www.voetbalmasterz.nl kan dit gedaan worden. Dit betekend ook dat deze categorie jeugdspelers zonder KNVB spelregelbewijs NIET speelgerechtigd zijn.

Lees meer: Spelregel bewijs

Club van 50

Club50Wat is de club van 50?

De club van 50 is een initiatief met als doel meer betrokkenheid bij FC Cranendonck te creëren. De club van 50 bestaat uit mensen die FC Cranendonck willen steunen door 50 euro bij te dragen.

Lees meer: Club van 50

Onze hoofdsponsoren:
Feijen Metaaltechniek
Damen Machinaal Timmerwerken
Café de Bout Soerendonk
Verest Sport
Assurantiekantoor van Hunsel & Govers BV
ABC Hekwerk
Zuiderpoort café