Interview trainer

RonnyEveraertsOp de website van amateurvoetbal eindhoven staat een mooi interview met onze trainer Ronny Everaerts. Klik maar op de volgende link https://amateurvoetbaleindhoven.nl/geen-historische-promotie-maar-trainer-everaerts-kijkt-met-trots-terug-op-seizoen-van-fc-cranendonck.

 

Club actie bij Verest

FCCClubactie1Verest is begonnen met een mooie clubactie, waarbij je een shirt of hoodie met een mooie FC Cranendonck gerelateerde tekst kan bestellen. Van iedere bestelling gaat er €7,50 naar de clubkas van FC Cranendonck. Bovendien krijg je bij iedere bestelling een Play Football kadobon van €5,- die in het nieuwe seizoen geldig is. Via www.playfootball.shop/fcc kun je de aangeboden artikelen bekijken en bestellen. Zie ook deze aankondiging.

Lees meer: Club actie bij Verest

actie “Bootcamp IN A BOX”

balHelp onze club! Koop Bootcamp IN A BOX! Voordeel voor jou en een extraatje voor onze club!

Er is een box voor volwassenen (BOX volwassenen) en een box voor de kids! (BOX kids) De box kost € 29,95 en is verkrijgbaar via de webshop www.shopinabox.nl.

Met onze speciale club kortingscode FCCRANENDONCK20 krijg jij € 2,- Korting en betaal je dus slechts € 27,95 per box.
En bovenop dit alles, koop jij een box? Dan gaat er ook nog eens € 2,- naar onze club! Deze actie loopt t/m 31 mei 2020. Zie ook aankondiging.

Coronavirus: het seizoen zit erop !!

coronavirusAls gevolg van de maatregelen van de regering heeft de KNVB besloten om de competitie 2019-2020 per direct te stoppen. Daarbij heeft de KNVB besloten om GEEN kampioenen en geen degradanten aan te wijzen. Het seizoen 2020-2021 wordt gestart met dezelfde indeling als afgelopen seizoen.

Jammer voor ons natuurlijk, maar volledig begrijpbaar. Het allerbelangrijkste is natuurlijk de gezondheid van iedereen.

Deze maatregel betekent ook dat het sportpark voorlopig tot minimaal 1 mei GESLOTEN is.

Ben voorzichtig en zuinig op elkaar, zodat we straks na de zomer samen weer aan een mooie competitie kunnen beginnen.

Het bestuur.

FC Cranendonck toto

totoDoor de diverse maatregelen ivm CORONA virus zijn de competitie's in het hele amateurvoetbal per direct gestopt. Daarom stoppen we ook met de toto voor dit seizoen, waarbij we ook geen winnaar aanwijzen. 

Van blessure naar een verbeterd sportniveau!!

KesselVoor alle leden van FC cranendonck starten we met een blessurepreventie programma

Als sporter is het frustrerend om een blessure te hebben. Hierdoor kan het zijn dat je niet in staat bent om jou favoriete sport te beoefenen.

Ook als trainer is het vervelend als je niet genoeg spelers beschikbaar hebt voor het spelen van een wedstrijd door blessures.

Sporttherapie William van Kessel en Fysio-Fit Budel willen je daarmee helpen!

William is als sporttherapeut en hersteltrainer in staat om jullie te helpen met lichte/minder ernstige blessures. Het behandeltraject en hersteltrainingen zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk weer klaargestoomd wordt voor het echte werk!

Mocht er sprake zijn van een ernstigere blessure dan kun je je aanmelden voor een blessure screening in het sport inloopuur van fysio-fit op dinsdagavond en donderdagavond van 19.15 tot 20.00. In deze vrijblijvende blessure screening wordt gekeken naar de ernst van je klacht, waarna er samen met u gekeken wordt wat het beste vervolg is.

Mocht je klachten hebben, wacht dan niet te lang en neem dan contact op met William. Mochten er vragen zijn laat het ons weten.

William van Kessel 0630712868

Roy Claassen 0614858000

Begeleiding selectie voor nieuwe seizoen compleet

contractNa het verlengen van het contract met Ronny Everaerts bij onze senioren selectie hebben we als technische commissie ook gesprekken gevoerd met de overige begeleiding van onze selectie teams. Bij ons eerste elftal blijft Bart Stevens (leider) en Leon Adams (grensrechter) ook het komende jaar actief. Carlo Ras (trainer/leider) en Dennis Ras (leider) blijven ons 2de elftal begeleiden. Daarnaast hebben we Jeroen Henkelman weer bereid gevonden om onze selectiekeepers te trainen.

Ronny Everaerts ook volgend seizoen trainer bij FC Cranendonck

contract

Ronny Everaerts geeft opwaartse lijn FC Cranendonck een grote impuls

FC Cranendonck is al ongeveer 10 jaar een stabiele vierdeklasser, met als grootste wapenfeit een periodetitel 2 seizoenen geleden.
Dit seizoen is met hoofdtrainer Ronny Everaerts de opwaartse lijn doorgezet en staat FC Cranendonck met inmiddels de 1e periode op zak na 10 wedstrijden zelfs fier bovenaan in de 4e klasse met 8 overwinningen en 2 gelijke spelen.
Nog belangrijker dan de ranglijst, is het vertoonde voetbal.
FC Cranendonck speelt scherp, met veel duelkracht, werklust, elkaars fouten als team corrigerend. En FC Cranendonck speelt verzorgd, geen lange halen, maar combinatievoetbal, met veel balcirculatie en creativiteit.

Daarmee voor zowel de technische commissie als Ronny Everaerts zelf alle aanleiding de succesvolle samenwerking door te zetten en daarom is het contract voor 1 jaar verlengd; ook in seizoen 2020-2021 blijft Ronny Everaerts de hoofdtrainer van FC Cranendonck.
Net zo belangrijk is dat ook het 2e elftal veel vertrouwen heeft in deze trainer voor de hele selectie en Ronny hiermee laat zien dat de hele vereniging hem aangaat en blijft investeren in een brede selectie en een mooie toekomst voor deze gezellige dorpsclub.

Spelregelwijzigingen seizoen 2019-2020

scheidsrechter43Met ingang van het nieuwe seizoen heeft de KNVB een aantal spelregels veranderd.

1) De invoering van gele of rode kaarten voor onbehoorlijk gedrag door teamofficials
2) Een speler die het veld verlaat bij de dichtstbijzijnde doel- of zijlijn als hij gewisseld wordt
3) Bij een doelschop en een vrije schop voor de verdedigende partij in het eigen
strafschopgebied, geldt dat de bal in het spel is zodra deze is getrapt en beweegt (de bal mag
gespeeld worden voordat deze het strafschopgebied heeft verlaten)
4) Een duidelijker beschrijving van ‘hands’, aanvallers moeten ten minste 1
meter afstand houden van een ‘muurtje’.
5) De doelverdediger hoeft slechts één voet op de doellijn te
hebben bij een strafschop.
6) Een nieuwe procedure voor de scheidsrechterbal (inclusief dat er een
scheidsrechtersbal wordt toegekend als de bal een wedstrijdofficial raakt en vervolgens in het doel
gaat, balbezit voor een partij verloren gaat of een veelbelovende aanval begonnen wordt).

Lees hier de spelregelwijzigingen.

Hulp bij een blessure

verbandAls sporter is het frustrerend om een blessure te hebben. Hierdoor kan het zijn dat je niet in staat bent om jou favoriete sport te beoefenen. William van Kessel en Fysio-Fit Budel willen je daarmee helpen! William is als sportverzorger en hersteltrainer in staat om jullie te helpen met lichte/minder ernstige blessures. De hersteltrainingen zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk weer klaargestoomd wordt voor het echte werk! Mocht er sprake zijn van een ernstigere blessure dan kun je je aanmelden voor een blessure screening in het sport inloopuur van Fysio-Fit Budel op dinsdagavond van 18.00 tot 19.00. In deze vrijblijvende blessure screening wordt gekeken naar de ernst van je klacht, waarna er samen met u gekeken wordt wat het beste vervolg is. Mocht je nu klachten hebben, wacht dan niet te lang en neem dan contact op met William. William is geregeld aanwezig op de club, waardoor hij voor jullie makkelijk bereikbaar is. Zie deze folder.

 

 

Spelregel bewijs

scheidsrechter43Sinds het seizoen 2015-2016 moeten tweedejaars B-junioren het officiële KNVB spelregelbewijs halen. Via de website www.voetbalmasterz.nl kan dit gedaan worden. Dit betekend ook dat deze categorie jeugdspelers zonder KNVB spelregelbewijs NIET speelgerechtigd zijn.

Lees meer: Spelregel bewijs

Onze hoofdsponsoren:
Feijen Metaaltechniek
Damen Machinaal Timmerwerken
Café de Bout Soerendonk
Milldam recycling company
Assurantiekantoor van Hunsel & Govers BV
Klikkelstein kinderopvang