FC Cranendonck verzuimd goals te maken, maar wint met 2-1

In deze tweede competitiewedstrijd verzuimd FC Cranendonck om een veelvoud aan kansen te benutten, maar kon in de allerlaatste minuut toch nog de 3 punten pakken.

In een tumultueuze wedstrijd vergeet FC Cranendonck om al snel op ruime voorsprong te komen , nadat na 7 minuten Sam Cummins met een gerichte kopbal FC Cranendonck al op voorsprong kon zetten,1-0. Gedurende de eerste helft liet FC Cranendonck tegenstander Nederwetten op hun speelhelft komen om dan met snelle uitvallen gevaarlijk te worden. Diverse snelle combinaties of mooie aanvallen over de vleugels resulteerde in meer dan een handvol dikke kansen. Maar telkens was besluiteloosheid de reden dat er voor rust niet gescoord werd. Enkele keren alleen voor de Nederwetten doelman was geen garantie voor een doelpunt en telkens was het of de keeper die kon ingrijpen of de bal ging net naast. Daardoor bleef het tot aan de rust 1-0. Na de pauze eenzelfde spelbeeld. FC Cranendonck grossierde in kansen, maar het was Nederwetten dat na een uur spelen kon scoren. Een corner werd slecht weggewerkt en in de scrimmage die volgde was het een Nederwetten voet die een laatste tikje kon geven en daarmee de 1-1 op het scorebord deed komen. Ook hierna wilde het niet lukken aan FC Cranendonck zijde. Enkele keren had Nederwetten geluk dat of de paal of de lat werd geraakt. En dan in de 90ste minuut kwam het er toch van. Een mooie passeeractie van invaller Guus Versteijnen kon afgebroken worden door een overduidelijke overtreding in het strafschopgebied, met een penalty tot gevolg. Deze werd feilloos ingeschoten door Nory Saanen, waardoor er toch een dik verdiende 2-1 overwinning behaald werd.